CADET ‘A’ i SÈNIOR ‘A’ jugaran la Final a 8 de les seves respectives categories!

Les ’05 es desplacen aquest divendres 28 (18:00h) a Santa Susanna per jugar contra Barça CBS ‘A’. En cas de guanyar, passarien a semifinals i podrien lluitar pel Campionat de Catalunya i per un bitllet, dels 3 en joc, pel Campionat d’Espanya. En cas de perdre, quedarien eliminades.

A banda de les nostres, els equips classificats per la Final a 8 de Cadet Femení Preferent son: Barça CBS ‘A’, Club Natació Sabadell ‘A’, Snatt’s Femení Sant Adrià ‘A’, U.E. Mataró – Femení Maresme CAF, Basket Almeda, GEIEG Unigirona ‘A’ i Joventut de Badalona Femení ‘A’.

El SÈNIOR ‘A’ també jugarà el divendres 28 (20:15h). En aquest cas, l’equip es desplaça a Vic per jugar contra el Club Natació Terrassa ‘A’. De la mateixa manera que el CADET, en cas de guanyar, el SÈNIOR passaria a semifinals i podria lluitar pel títol de Campiones de Catalunya. Els dos primers classificats d’aquesta Final a 8 guanyaran un bitllet per competir contra els dos primers classificats de les Illes Balears i una Fase d’Ascens a Lliga Femenina 2.

A banda de les nostres, els equips classificats per la Final a 8 de Copa Catalunya son: EKKE C.B. Lleida, Promoviatges C.B.F. Cerdanyola ‘A’, Snatt’s Femení Sant Adrià ‘B’, Draft Gramenet, Camping Bianya Roser ‘A’, Anytime Fitness C.B. Igualada ‘A’ i Club Natació Terrassa ‘A’.

Molta sort a tots dos equips, aquestes dues F8 son un èxit en una temporada tan complicada. A per totes, HOSPI!

#sentimenthospi

Entradas recientes

Actualment tenim més de

30 equips competint i més de 400 esportistes al nostre club

Vols unirte a nosaltres?

    Accepto la política de privacitat del CE Joventut l’Hospitalet

    La comunicació enviada serà objecte de tractament per part del Responsable CLUB ESPORTIU JOVENTUT L'HOSPITALET. Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per atendre la seva sol·licitud, sempre de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (RGPD), la Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPDGDD) i demés normativa legal vigent en matèria de protecció de dades personals sobre protecció de dades. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

    En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició, i, si s'escau, la limitació i cancel·lació, comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a C/ Sant Rafael, s/n 08905 L'Hospitalet de Llobregat o mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a cejlhbasquet@hotmail.com.