CODI ÈTIC

El Codi Ètic recull la declaració dels valors i principis d’actuació que subscriu el club, i estableix conseqüentment un conjunt d’orientacions per a que la conducta de tos els seus membres respongui a aquests fonaments ètics.

Codi ètic

CIRCULAR 6 DE MAYO DE 2022

SOPAR DE GERMANOR

L’Hospitalet de Llobregat

Us comuniquem que el pròxim DISSABTE DIA 11 DE JUNY celebrarem el “ SOPAR DE GERMANOR “ al pistòdrom amb motiu de la finalització de la temporada 2021/2022.

COMUNICAT EN CATALÀ
COMUNICAT EN CASTELLÀ
COMUNICAT EN ANGLÈS

CIRCULAR 5 d’abril de 2022

VACACIONES SEMANA SANTA / VACANCES SETMANA SANTA / HOLIDAYS SEMANA SANTA

L’Hospitalet de Llobregat, 5 d’abril de 2022

Benvolgudes famílies,

Els comuniquem que les oficines del club romandran tancades del 9 al 18 d’abril, amb motiu de les vacances de Setmana Santa.

Atentament,

Secretaria seccions esportives
C.E.JOVENTUT L’HOSPITALET

Veure Comunicat

CIRCULAR 3 DE MARÇ DE 2022

ACTE DE SOLIDARITAT D’AJUDA A UCRAÏNA

L’Hospitalet de Llobregat

» La nostra entitat amb col·laboració amb la resta d’entitats esportives de bàsquet, l’Ajuntament i Protecció Civil de L’Hospitalet de Llobregat d’acord amb el consolat d’Ucraïna realitza una campanya solidaria de recollida d’aliments i material sanitari per ajudar als ucraïnesa que està patit la brutal invasió per part de Rúsia del seu país.

La campanya de recollida de material durarà del 3 de març al 9 de març.

CIRCULAR EN CATALÀ
CIRCULAR EN CASTELLÀ
CIRCULAR EN ANGLÈS

CIRCULAR 24 de noviembre de 2021

NORMATIVA PM LAS PLANAS / NOMARTIVA PM LES PLANES / REGULATIONS PM LES PLANES

L’Hospitalet de Llobregat

Bona tarda,

El Club Esportiu Joventut L’Hospitalet us informa dels protocols d’actuació dels nostres esportistes dins del PM LES PLANES.

  • No està permet la utilització dels lavabos de la planta de recepció per canviar-se. El club té uns vestidors assignats pera  aquesta funció.
  • És obligatori portar sempre la mascareta posada en totes les zones comunes de la instal·lació. L’única situació en la qual està permet anar sense mascareta és entrenant. En les  baixades als vestidors o de la pista les mascaretes han d’estar posades.
  • Cap esportistes pot pujar a la pista sense els entrenadors ( sobretot els equips que entrenen en la primera franja horària)
  • S’ha de tractar amb respecte i educació a tots/es els treballadors/es del Poliesportiu.
  • Qualsevol incidència relacionada con el tema de pistes o vestidors cal comunicar-les a la junta directiva del club per tractar de solucionar-les pels conductes reglamentaris.
  • El temps màxim d’utilització dels vestidors, tant interiors com exteriors, és de 20 minuts.

Aprofitant l’avinentesa us comuniquem que els equips ja poden utilitzar els vestidors, tant per canviar-se com per dutxar-se.

Segurs de la vostra atenció i col·laboració, rebeu una cordial salutació.

Atentament,

Secretaria seccions esportives

C.E.JOVENTUT L’HOSPITALET

CIRCULAR EN CASTELLÀ
CIRCULAR EN ANGLÈS

CIRCULAR 8 de noviembre de 2021

LOTERÍA DE NAVIDAD / LOTERIA NADAL / CHRISTMAS LOTTERY

Bona tarda,

Us informem que el club jugarà el nº 40582 de la loteria de Nadal. Totes les famílies que vulguin participar hauran d’anar a l’administració de loteria nº 5 de L’Hospitalet de Llobregat nº 5 ( El trèbol màgic) situada en el C/ Pedraforca, 105.

Són dècims de 20,00€ sense recàrrec.

La família que desitgi adquirir el dècim haurà d’anar directament a l’administració a comprar-lo, indicant que vol el nº del CLUB ESPORTIU JOVENTUT L’HOSPITALET.

Salutacions,

Secretaria seccions esportives

C.E.JOVENTUT L’HOSPITALET

CIRCULAR EN CASTELLÀ
CIRCULAR EN ANGLÈS