La Federació Catalana de Basquetbol i la Federación Española de Baloncesto han arribat a un acord per tal de considerar la categoria autonòmica Copa Catalunya com a competició d’àmbit estatal.

D’aquesta manera, Copa Catalunya adopta el nom “Campeonato de España Primera División Femenina”. La competició comença el proper dissabte 6 de març. Avui s’han definit els calendaris, formats per quatre grups de cinc equips cadascun (enllaç al final del post).

D’ara en endavant, el SÈNIOR A seguirà les directrius sanitàries esportives emeses pel Consejo Superior de Deportes (CSD). Tant les jugadores com el cos tècnic es sotmetran a tests d’antígens cada setmana.

Teníem moltes ganes de tornar a competir i ara el primer equip té l’opotunitat! Esperem que ben aviat la situació sanitària millori i tots els nostres equips puguin gaudir del bàsquet entrenant i competint.

Enllaç al calendari del SÈNIOR A: https://www.basquetcatala.cat/competicions/resultats/9786

#sentimenthospi

Entradas recientes

Actualment tenim més de

30 equips competint i més de 400 esportistes al nostre club

Vols unirte a nosaltres?

    Accepto la política de privacitat del CE Joventut l’Hospitalet

    La comunicació enviada serà objecte de tractament per part del Responsable CLUB ESPORTIU JOVENTUT L'HOSPITALET. Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per atendre la seva sol·licitud, sempre de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (RGPD), la Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPDGDD) i demés normativa legal vigent en matèria de protecció de dades personals sobre protecció de dades. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

    En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició, i, si s'escau, la limitació i cancel·lació, comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a C/ Sant Rafael, s/n 08905 L'Hospitalet de Llobregat o mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a cejlhbasquet@hotmail.com.