Seguim agafant ritme malgrat la situació actual i avui ho fem presentant una nova edició del popular campus del Club.

Des d’avui queden obertes les inscripcions pel VIè Campus de Tecnificació i Perfeccionament!

La sisena edició està totalment adequada a les mesures decretades pel Govern i inclou test d’antígens (sense cost adicional) per a totes les jugadores abans de començar el campus. A més, es seguiran sempre les recomanacions d’higiene, aforament, ventilació, grups reduïts, etc. a l’hora de desenvolupar pràctica esportiva en pista coberta.

Enguany podran participar jugadores nascudes des de l’any 2003 al 2012, ambdós inclosos. Les jugadores podran triar aquells fonaments que volen millorar durant el campus i el cos tècnic dissenyarà tot tipus de variants per corregir i potenciar -los.

LES PLACES SON LIMITADES, NO US QUEDEU SENSE LLOC!

Podeu fer la vostra inscripció a les oficines del Club o trucant als telèfons 93 437 34 36 / 675 49 91 77.

#sentimenthospi

FORMULARI D’INSCRIPCIONS
CAMPUS DE TECNIFICACIO 2022

Entradas recientes

Actualment tenim més de

30 equips competint i més de 400 esportistes al nostre club

Vols unirte a nosaltres?

    Accepto la política de privacitat del CE Joventut l’Hospitalet

    La comunicació enviada serà objecte de tractament per part del Responsable CLUB ESPORTIU JOVENTUT L'HOSPITALET. Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per atendre la seva sol·licitud, sempre de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (RGPD), la Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPDGDD) i demés normativa legal vigent en matèria de protecció de dades personals sobre protecció de dades. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

    En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició, i, si s'escau, la limitació i cancel·lació, comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a C/ Sant Rafael, s/n 08905 L'Hospitalet de Llobregat o mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a cejlhbasquet@hotmail.com.