Notícies2020-07-14T19:07:52+00:00
1603, 2016

Estrenem web

Por |marzo 16th, 2016|Categorías: Noticias|

Hem estat treballant durant aquests mesos per oferir-vos un lloc web complet i actualitzat on, a més, podreu fer tots els tràmits d’oficina online. Avui és una realitat; us presentem el nou lloc web del Club! Un espai on fer tot tipus de gestions, sense necessitat de presentar-vos a les oficines, de manera fàcil, còmoda i àgil. A més, podreu adreçar-vos de forma directa a les nostres xarxes socials, [...]

Actualment tenim més de

30 equips competint i més de 400 esportistes al nostre club

Vols unirte a nosaltres?

    Accepto la política de privacitat del CE Joventut l’Hospitalet

    La comunicació enviada serà objecte de tractament per part del Responsable CLUB ESPORTIU JOVENTUT L'HOSPITALET. Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per atendre la seva sol·licitud, sempre de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (RGPD), la Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPDGDD) i demés normativa legal vigent en matèria de protecció de dades personals sobre protecció de dades. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

    En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició, i, si s'escau, la limitació i cancel·lació, comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a C/ Sant Rafael, s/n 08905 L'Hospitalet de Llobregat o mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a cejlhbasquet@hotmail.com.

    Ir a Arriba