SUMA’T AL JOVENTUT L’HOSPITALET, UN REPTE APASSIONANT!

Descobreix la nostra Escola de Bàsquet amb una amplia tradició formativa a la Ciutat. Volem que creixis amb nosaltres i amb el bàsquet!

En aquesta etapa dels 8 als 12 anys, es busca reforçar l’aprenentatge motor aprofitant l’important desenvolupament propi d’aquestes edats. Alhora, la competició és un mitjà excel·lent per reforçar els valors i la formació. Experimenta la passió pel bàsquet amb nosaltres!

Ja tenim les inscripcions obertes, vine a formar part dels equips d’iniciació a la competició.

#UnRepteApassionant

Entradas recientes

Actualment tenim més de

30 equips competint i més de 400 esportistes al nostre club

Vols unirte a nosaltres?

    Accepto la política de privacitat del CE Joventut l’Hospitalet

    La comunicació enviada serà objecte de tractament per part del Responsable CLUB ESPORTIU JOVENTUT L'HOSPITALET. Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per atendre la seva sol·licitud, sempre de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (RGPD), la Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPDGDD) i demés normativa legal vigent en matèria de protecció de dades personals sobre protecció de dades. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

    En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició, i, si s'escau, la limitació i cancel·lació, comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a C/ Sant Rafael, s/n 08905 L'Hospitalet de Llobregat o mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a cejlhbasquet@hotmail.com.