Atenent a les darreres informacions emeses pel Govern, es permet la competició per esportistes de +16 anys.

En tant que els preferents i el Copa ja estaven autoritzats, aquesta actualització de mesures obre la porta a sènior «B» i júnior «B» per tornar a competir.

Els calendaris han estat publicats,  comencem a jugar el cap de setmana del 20 i 21 de març.

Us avancem els enfrontaments de la primera jornada:

  • Dissabte 20/03 a les 16:30h,  JÚNIOR «B» – Sese «B».
  • Diumenge 21/03 a les 10:00h, A.E. Bellsport «A» – SÈNIOR «B».

Esperem que ben aviat els més petits també puguin gaudir de la competició com la resta.

#sentimenthospi

Entradas recientes

Actualment tenim més de

30 equips competint i més de 400 esportistes al nostre club

Vols unirte a nosaltres?

    Accepto la política de privacitat del CE Joventut l’Hospitalet

    La comunicació enviada serà objecte de tractament per part del Responsable CLUB ESPORTIU JOVENTUT L'HOSPITALET. Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per atendre la seva sol·licitud, sempre de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (RGPD), la Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPDGDD) i demés normativa legal vigent en matèria de protecció de dades personals sobre protecció de dades. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

    En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició, i, si s'escau, la limitació i cancel·lació, comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a C/ Sant Rafael, s/n 08905 L'Hospitalet de Llobregat o mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a cejlhbasquet@hotmail.com.