TORNEM A LES PLANES!

El proper dilluns 23 de novembre podrem reprendre l’activitat a Les Planes després de moltes setmanes d’aturada.

Tot i haver mantingut algunes rutines durant l’aturada esportiva ja teníem moltes ganes de trepitjar pista. Dilluns finalment podrem tornar als entrenaments, a compartir moments d’equip de forma presencial i a suar la samarreta.

Com ja sabeu, els horaris d’entrenament es veuran afectats per tal d’encabir tots els equips a pista respectant distàncies, número d’esportistes per pista, mesures higièniques i toc de queda.

Tenim moltes ganes de retrobar-nos amb vosaltres, ens veiem a partir de dilluns a Les Planes!

#sentimenthospi

Entradas recientes

Actualment tenim més de

30 equips competint i més de 400 esportistes al nostre club

Vols unirte a nosaltres?

    Accepto la política de privacitat del CE Joventut l’Hospitalet

    La comunicació enviada serà objecte de tractament per part del Responsable CLUB ESPORTIU JOVENTUT L'HOSPITALET. Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per atendre la seva sol·licitud, sempre de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (RGPD), la Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPDGDD) i demés normativa legal vigent en matèria de protecció de dades personals sobre protecció de dades. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

    En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició, i, si s'escau, la limitació i cancel·lació, comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a C/ Sant Rafael, s/n 08905 L'Hospitalet de Llobregat o mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a cejlhbasquet@hotmail.com.