La Federació Catalana de Basquetbol i la Federación Española de Baloncesto han arribat a un acord i els equips Preferents podran tornar a entrenar i competir. Les categories passaran a ser «Campeonato de España de Clubes Junior Femenino – C.C. Júnior Femení Preferent» i «Campeonato de España de Clubes Cadete Femenino -C.C. Cadete Femení Preferent».

De la mateixa manera que el primer equip, les 2003 i les 2005 seguiran els protocols sanitaris del Consejo Superior de Deportes (CSD). Tant les jugadores com el cos tècnic es sotmetran a tests d’antígens cada setmana.

Durant la setmana sortiran els calendaris i el sistema de competició a seguir, us informarem el més aviat possible de qualsevol novetat.

Mentrestant, la resta d’equips amb esportistes de L’Hospitalet segueixen entrenant a la pista exterior de Les Planes. Esperem que la situació sanitària millori i poder tornar a pista amb tots els nostres equips el més aviat possible.

#sentimenthospi

Entradas recientes

Actualment tenim més de

30 equips competint i més de 400 esportistes al nostre club

Vols unirte a nosaltres?

    Accepto la política de privacitat del CE Joventut l’Hospitalet

    La comunicació enviada serà objecte de tractament per part del Responsable CLUB ESPORTIU JOVENTUT L'HOSPITALET. Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per atendre la seva sol·licitud, sempre de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (RGPD), la Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPDGDD) i demés normativa legal vigent en matèria de protecció de dades personals sobre protecció de dades. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

    En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició, i, si s'escau, la limitació i cancel·lació, comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a C/ Sant Rafael, s/n 08905 L'Hospitalet de Llobregat o mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a cejlhbasquet@hotmail.com.